izle

Implantater

Implantater

Implantater er til dig der har mistet en eller flere tænder, som oftest efterlader et hul når du taler eller smiler.

Det er ikke rart at miste en tand – eller flere tænder for den sags skyld. Og det er slet ikke rart, hvis den manglende tand kan ses, når du smiler eller taler. Et tandimplantat er en god og holdbar løsning.

Med et implantat indsætter vi en ny tandrod i titanium. Titanium er vævsvenligt og afstødes normalt ikke af kroppens immunforsvar. Den kunstige rod skrues fast i kæbeknoglen, og når den er vokset helt fast i kæben, monteres der en porcelæns- eller guldkrone ovenpå implantat via et "mellemstykke".

På den måde får du en tand, der både ses og føles som en rigtig tand. Implantatkronerne laves selvfølgelig, så de passer til dine eksisterende tænder både i farve og form. Implantatskruen isættes der hvor den gamle tandrod var.

Vi kan erstatte en eller flere tænder med implantater, og indsættelsen sker med lokalbedøvelse og er en meget skånsom operation, som oftest ikke giver ubehag overhovedet. Flere implantater kan danne basis for en bro med flere tænder. Mangler alle tænder kan 2 eller 4 implantater i underkæben og mindst 4 i overkæben udgøre den faste basis for en fastsiddende protese, der for langt de fleste fungerer lige så godt som faste tænder.