izle

Porcelænskroner samme dag

Porcelænskroner samme dag

Med E4D Dentist kan patienterne få færdige kroner, inlays, onlays og facader indenfor samme dag. Tanden bliver scannet i stedet for, at der tages et konventionelt aftryk.

Er E4D noget for dig?

Vi tilbyder permanente restaureringer samme dag - kun eet besøg er nødvendigt.

Du får en individuelt designet løsning med et naturligt æstetisk udseende, som matcher nabotænderne - samtidig slipper du for ubehagelige aftryk og en midlertidig erstatning, fordi vi designer, fremstiller og monterer løsningen samme dag vha. digital CAD/CAM teknologi fra E4D.


 

Restaureringer samme dag

E4D Dentist er designet for at imødekomme både tandlægernes og patienternes behov. Det er et brugervenligt chairside CAD/CAM system, som hele teamet på klinikken kan betjene. Med E4D Dentist kan patienterne få færdige kroner, inlays, onlays og facader indenfor samme dag. Tanden bliver scannet i stedet for, at der tages et konventionelt aftryk. En individuel restaurering designes på computeren (CAD), så den passer helt til patientens unikke smil. Derefter sendes designet til fræseenheden på klinikken, hvor kronen, inlayet, onlayet eller facaden fremstilles (CAM). Efter bemaling, glacering og brænding i porcelænsovn sættes den endelige restaurering fast i munden samme dag.

Digital scanning

Den digitale scanner bruger den nyeste laser teknologi, som er ekstremt præcis, men også sikker at bruge uden risiko for patienten. Digital scanning er ren og hurtig og ulig konventionelle aftryk, der kan være "klistrede", ubehagelige, besværlige og tidskrævende.

Naturligt æstetisk udseende

E4D kan give patienterne en hidtil uhørt grad af positiv oplevelse omkring tandbehandling og vil give tandlægerne mulighed for at levere et produkt med højeste præcision og kvalitet i pasform, udseende og funktion - alt sammen ved eet besøg på klinikken. Restaureringerne laves i de nyeste porcelænsmaterialer med den højeste æstetik og styrke (Empress og E-max).